Hoe te berekenen en Former Huizenprijzen

Bouwen van een huis ~ Het huis is een eis waaraan moet worden voldaan door ieder mens. Veel mensen kiezen om een ​​nieuw huis te creëren in plaats van het kopen van een gebruikte woning. Maar het blijkt zijn er velen die het oude huis liever dan een nieuw huis. Natuurlijk, van de ene persoon naar de andere persoon heeft zijn eigen redenen. Dingen die eenvoudig, maar in de praktijk lijken bleek moeilijk te zijn om te berekenen en de prijs van bestaande woningen.

hoe om de prijs van bestaande woningen te berekenen




afbeelding Illustratie

Is het uit een blik, kan het voormalige huis onmiddellijk bekend zijn prijs? Of gewoon door te weten het gebied van land en het huis, kan de voormalige huizenprijzen ook bekend worden? Blijkbaar niet. Sommige dingen te overwegen voor de berekening van de prijs van huizen te koop is als volgt:
1. LandTotale oppervlakte van grote invloed op de prijs van een huis. Hoewel ruim huis is niet te uitgebreid, maar het land is ruim genoeg prijs zou anders zijn.
2. omgevingNaast de oppervlakte, ruime woning heeft ook invloed op de prijs van bestaande woningen. Zeker verschillend tussen één-verhaal huis met een huis van twee verdiepingen. Dit is omdat verschillende ruime woning.
3. LocatieDe locatie van een huis ook sterk van invloed op de prijs van een bestaande woning. Het huis is gelegen in het centrum van de stad zou duurder zijn dan de prijzen in de buitenwijken zijn geweest.
4. Rechtmatigheid PropertyEr was zijn brief en het ondersteunen van de geldigheid van het grondbezit van invloed op de verkoopprijs van een huis en land. Het huis heeft al een certificaat van eigendom, of vaak afgekort met SHM zal veel duurder zijn naar huis met alleen de akte van verkoop (AJB) laat staan ​​een certificaat girig.
5. Voorwaarden StartpaginaHet is onmogelijk om een ​​huis te kopen, zoals het kopen van een kat in een zak. Periode willen een huis te kopen door middel van online en zonder kennis van de toestand van het huis. Bovendien, aan te schaffen is het voormalige huis. Het kennen van de toestand van het huis vindt u kopen zal je geest open over het voormalige huis waard niet beloond met talloze prijzen. Of wanneer de conditie van uw huis meer opgewonden kan zijn om het huis of op het tegendeel aantoont, niet het huis te kopen.


Weten hoe te berekenen en de Voormalige Huizenprijzen



Zodat u snel kunt vinden van de prijs van een bestaande woning, op te nemen op voorhand hoe de grootte van het huis zal u rekenen. Dan vinden de informatie met betrekking tot de marktwaarde NJOP (Tax Object Sale Value) of als u het niet krijgt, kunt u informatie over de huidige marktprijzen in de omgeving te vinden. Zodra je die informatie te krijgen, dan kunnen we de berekeningen bestaande huizenprijzen doen. SVTO kan worden bekend van het bewijs van betaling van het land en de bouw belastingen, lijkt er belastbare waarde.
Als voorbeeld voor de berekening is een voormalig huis met een grootte van 36 vierkante meter heeft, terwijl de oppervlakte is 60 vierkante meter op het gebied van Bekasi. In detail in get informsi als volgt:
Land Grootte:Lengte: 6 mBreedte: 10 m
gebouwgrootte6 m x 6 m
marktprijsLand Prijs: Rp 1.500.000 / m2Building Prijs: Rp 2.500.000 / m2
De berekening is:De prijs van de grond = 60 m2 x Rp.1.500.000,00 = Rp. 90,000,000.00De prijzen van de bouw = 36 m2 x Rp.2.500.000,00 / m2 = Rp.90.000.000,00De totale prijs van het huis en het land is Rp.90.000.000,00 + Rp.90.000.000,00 = Rp.180.000.000,00
Ongeveer dus een eenvoudige manier om te berekenen en de prijs van bestaande woningen. Als u meer informatie wilt en nauwkeuriger, raden we u aan de hulp van de landmeter diensten inroepen, zodat ze kunnen de prijs van een bestaande woning en nauwkeurig te kennen. Hopelijk nuttig.

Posting Komentar untuk "Hoe te berekenen en Former Huizenprijzen"